Autor: Informer.rs

08.06.2021.

20:53 >> 20:54

Foto: Starsportphoto

Sport

BRAZILSKA SAMBA NA BEOGRADSKOJ MARAKANI! Srbija NEMOĆNA protiv PEDRA i družine! /FOTO/VIDEO/

Pružili su Orlići dobar otpor u prvih 75 minuta, na momente bili i bolji rival, ali protiv Brazilaca se greške i kiksevi ne praštaju! Iskoristila je četa Andrea Žardina sve propuste u igri Srbije i na najbolji mogući način otvorila pripreme za Olimpijske igre. 

Informer

Najviše problema našoj selekciji zadavo je Pedro, napadač Flamenga je već u 11. minutu zatresao prečku. Uzvratila je Srbija u 34. minutu preko Milutina Vidosavljevića, pokušao je golgeter Čukaričkog da matira Brena, ali je lopta pogodila spoljni deo mreže. 

Već u narednom napadu je stigla kazna! Opalio je Giljeromo Arana po lopti i majstorskim volejem savladao Miloša Gordića koji je mogao samo pogledom da isprati loptu. 

Imali su Orlići inicijativu na startu drugog poluvremena, pokušavali su iz tranzicije da ugroze gol rivala, ali nije bilo konkretnog učinka, a onda je usledila eksplozija Pedra!

Informer

Mladi Brazilac je za dva minuta postigao dva prelepa gola! Prvi u 75. minutu nakon asistencije Malkoma, a drugi 120 sekundi kasnije posle Araninog dodavanja! 

SRBIJA - BRAZIL 0:3 (0:1)

Strelci: Arana 34, Pedro 75, 77

Stadion Rajko Mitić     Sudija: Miloš Đorđić

Srbija (4-2-3-1): Gordić - Bjeković, Marijanović, Mitrović, Daničić - Topić (56. Đerlek), Milosavljević - Vidosavljević (56. Janković), Tetek, Pavlović - Ilić (56. Štulić)

Brazil (4-1-4-1): Breno - Menino (46. Guga), Gabrijel, Nino, Arana - Gimarais (65. Lizijero) - Žerson (65. Enrike), Klaudinjo, Martineli, Malkom (79. Renijer) - Pedro