Autor: Informer.rs

12.06.2021.

09:44

Foto: fss

Sport

STEFAN MITROVIĆ OSEĆA VELIKU ŽAL! Tek DANAS vidimo šta smo PROPUSTILI!

Nakon ispadanja od Škotske, fudbaleri Srbije nisu se plasirali na ovogodišnje Evropsko prvenstvo, a Stefan Mitrović oseća veliki žal.

- Velika je žal, tek od danas shvatamo šta smo propustili, ali mislim da nam je to samo motiv da u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo budemo pravi - rekao je on za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Rekao je da će na prvenstvu navijati za Francusku gde brani boje Strazbura.

- Mislim da su Francuzi favoriti. Navijaću za njih, igram u toj zemlji. Bilo bi lepo da zemlja u kojoj igram postane i evropski prvak, kad su već i svetski šampioni.

Informer

 

Komentarisao je poraz Srbije od Japana i rekao da ekipa mora da izvuče iz grešaka.

- Moramo da učimo na greškama. Na ozbiljnom nivou ne možemo da primamo ovako jeftine golove. Pričali smo dosta, obazirali smo se na taj prekid, ali primili smo jeftin gol i to ne sme da nam se dešava u takmičarskim utakmicama. Neki momci su bili prvi put ovde, videli su i oni i mi kao ekipa gde treba da napredujemo. Sad da se odmorimo, pa da se posle naučene lekcije okupimo u septembru. Na kraju, treba biti zadovoljan, odigrali smo dobru utakmicu - dodao je Mitrović, koji nažalost još nije nastupio sa "orlovima" na velikom takmičenju.