Autor: Informer.rs

13.06.2021.

11:41

Foto: beta/ap photo

Sport

ERIKSEN JE UMRO NA TERENU, NEĆE VIŠE IGRATI FUDBAL! Kardiolog nema dobre vesti!

Eriksen se srušio zbog srčanog zastoja, a prema mišljenju stručnjaka teško će Kristijan anstaviti karijeru.

U šoku su ostali svi na stadionu, navijači obe reprezentacije su u suzama čekali ishod borbe za život iskusnog veziste Intera, koji je samo odjednom pao pokraj leve aut-linije bez duela. Ali, brzom reakcijom doktora na stadionu Eriksen je svestan napustio teren, a potom su stigle i sjajne vesti, da je van životne opasnosti.

Informer

 

Sandžaj Šarma je jedan od vodećih sportskih kardiologa u Engleskoj, kaže da nije izvesno da će se danski fudbaler u budućnosti vratiti fudbalu. Šarma koji je profesor na univerzitetu Sent Džordž je imao prilike da radi sa Eriksenom dok je ovaj bio u Totenhemu.

- Ovaj momak je imao normalne testove sve do 2019. i sada kako objašnjavamo srčani zastoj? Sve je to uzdrmalo celu naciju. Dobra vest je da je i dalje živ, loša vest je da ide ka kraju karijere. Da li će igrati još fudbal profesionalno? Ne mogu da kažem. U Engleskoj ne bi mogao da igra. Veoma smo striktni oko toga - rekao je Šarma.

Informer

 

Svi se pitaju šza se desilo, šta je uzork.  Šarma smara da bi u pitanju mogao da bude nedefinisano zdravsveno stanje ili visoka temperatura.

- Činjenica da je stabilan i budan je odlična. Ne znam da li će igrati fudbal ikada više. Da ne kažem ovo previše otvoreno, on je umro danas. Iako na nekoliko minuta, ali umro je i da li će mu lekari dozvoliti da umre ponovo? Odgovor je ne - jasan je Šarma.

Bonus video