Autor: Informer.rs

14.06.2021.

12:20

Foto: Reuters

Sport

HOĆE LI IH OVO KOŠTATI!? SITUACIJA KOD FRANCUZA SVE GORA! Netrpeljivost ZVEZDA TIMA eskalirala! Mbape i Žiru besne jedan na drugog!

Francuski mediji su analizom kontrolnog meča sa Bugarskom da ustanovili da je Kilijan Mbape zaista ignorisao Žirua. Od 41. minuta, kad je špic Čelsija ušao umesto povređenog Karima Benzeme dao mu je loptu samo dva puta. 

Informer

 

Benzemi do završnice prvog dela četiri, Antoanu Grizmanu pet, a Usmanu Dembeleu, koji je ušao u 66. minutu čak 11 (do 84. kad je Kilijan izašao)

Centarfor Čelsija Olivije Žiru zamerio mlađem kolegi Kilijanu Mbapeu što ga češće nije upošljavao na kontrolnom meču sa Bugarskom, da bi as Pari Sen Žermena osetio potrebu da mu odgovori!

Informer

sa

Koliko su ga iz takta iznervirali Žiruovi komentari jasno je iz njegove izjave!

- Nije bilo tako kako je rekao. Iskreno, ne dotiče me. Napadač sam i imam mišljenje. Žiru je izneo svoje, ali me ono nije uzbudilo - kaže Mbape.

Kaže  često nalazi u situacijama kao Olivije Žiru, kad ga ostatak tima ne koristi u dovoljnoj meri.

- Kao napadač imam isti taj osećaj 365 puta na svakoj utakimici. Javiće mi se ponovo, svaki put kad osetim da ne dobijam dovoljno loptu. Više mi smeta što je to izneo javno.U svlačionici sam čestitao Žiruu što je dao dva gola. Nije mi ništa rekao, a onda sam čuo ono što je rekao na konferenciji za medije. Nije kazao ništa loše, ali mi smeta što je to izneo javno. Voleo bih da je više o toj temi pričao u svlačionici. Ipak se znamo neko vreme.Znate kakav sam u svlačionici. Ako imam nekome nešto da saopštim to i uradim. Nije nikakav problem, ako ostane u ta četiri zida. Nije problem, to su sitnice - smatra Mbape.