Autor: Informer.rs

16.06.2021.

21:33

Foto: Tanjug

Sport

ZBOG KRISTIJANA RONALDA IZGUBILI MILIJARDE DOLARA za samo nekoliko minuta!

Naime, on je na meču prilikom ulaska u salu pomerio dve flašice Koka Kole koje su stajale na stolu i umesto njih je stavio vodu.

Tada je poručio svima da "piju vodu", mnogima je to bilo simpatično, ali ne i gigantu koji drži ogroman tržišni udeo na berzama. Deonice Koka Kole izgubile su čak četiri milijarde dolara u vrednosti za samo nekoliko minuta posle tog poteza, što je sigurno zadalo prave glavobolje svima u kompaniji.

Informer

 

Kada su se berze otvorile u Evropi, deonica ove kompanije vredela je 56,10 dolara, da bi samo pola sata kasnije vrednost pala na 55,22 što je pad koji se retko kada viđa. Za pola sata je tako zabeležen pad od 1,6%, što znači da je sa 242 milijardi dolara vrednost Koka Kole pala na 238 milijardi.

Neke je Ronaldov potez začudio, mnoge nije, jer Portugalac izuzetno vodi računa o zdravlju, ishrani, jednom prilikom je izjavio da je bio ljut na svog sina zbog ovog gaziranog pića.

- Ljuti me, jer pije Koka Kolu i Fantu, svađam se sa njim kada jede čips i krompire. Čak me i moja mala deca pogledaju kada jedu čokoladu - rekao je tada Kristijano.

Bonus video