Autor: Informer.rs

16.06.2021.

18:23

Foto: Tanjug/AP

Sport

NOVI "VAMPIR" HARA FUDBALOM! Ridiger "GRICNUO" Pogbu za leđa! /FOTO/

Pogba je rekao da ga je na jučerašnjoj utakmici u Minhenu, koju je Francuska dobila sa 1:0, "gricnuo" Ridiger koji kaže da žali zbog toga.

- Nije trebalo to da uradim, da prislonim usta na njegova leđa, nema sumnje, izgleda neprimereno. Pol i ja smo razgovarali vrlo prijateljski posle utakmice i potvrdio mi je da ga nisam ugrizao, a posle je u izjavi medijima rekao da to nije bio ugriz, kao što su neki rekli - rekao je Rudiger.

Informer

Ridiger je pre utakmice rekao da bi njegov tim morao da bude "odvratan" tokom utakmice kako bi pobedio aktuelne svetske šampione, a onda se dogodilo to s Pogbom.

- Malo me je gricnuo, ja mislim. Osetio sam to, rekao sudiji, on donosi odluke. To je završeno. Samo želim da igram fudbal. Nije dobio karton, mislim da je tako bolje - rekao je Pogba posle utakmice.

Pogba, koji je bio jedan od najboljih igrača Francuske u utakmici protiv Nemačke, rekao je da se "nije dogodilo ništa loše" i da je to "prošlost".

- Ne plačem za kartonima, za crvenim kartonima, zbog takvih stvari - rekao je Pogba i dodao da su on i Ridiger prijatelji i da se dugo poznaju.

Informer

Ridiger je rekao da ne očekuje da će retroaktivno biti kažnjen.

- Sudija mi je tokom utakmice rekao da bi me kaznio da je smatrao da se radi o nasilnom činu - naveo je Ridiger.