Autor: Informer.rs

06.07.2021.

12:26

Foto:

Sport

HAOS U BARSI! MALO SU SE PRERAČUNALI! Grizman mora da ide, da bi Mesi ostao, igači tuže klub, nema para za registraciju Aguera, Depaja, Garsije...

Propisi su jasni što se tiče Uefe, svaki klub ima ograničen limit za plate, zavistan od prihoda, a kriza izazvana pandemijom korone žestoko je poremetila i Barselonu.

Svi se pitaju hoće li španski klub uspeti da zadrži Lionela Mesija na Kamp Nou, iako je sve bila "gotova" stvar. Nadležni su poručili Barseloni – nema kompromisa.

Informer

 

Katalonski Sport piše da je Đoan Laporta shvatio da će možda morati da proda Antoana Grizmana, a prihodi od prodaje Žuniora Firpa (15.000.000), Žan Kler Todibo (8.500.000) i Konrada de la Fuentea (3.000.000) nisu dovoljni za novi ugovor za Mesija.

On hoće da ostane, ali Barselona u ovom momentu nema novca da mu ponudi ton što želi! Ne može ni da registruje nova pojačanja Serhija Aguera, Memfisa Depaja i Erika Garsiju. Jedino prodaja Grizmana može koliko - toliko da pomogne! PSŽ i Mančester Siti znaju da Mesi želi da ostane, ali ne odustaju...

Informer

 

Ovih dana se javio i Mateus Fernandes s kojim je Barsa jednostrano raskinula ugovra. On je sada tuži i traži da bude obeštećen. Traži 15.000.000 evra koliko bi zaradio da je ostao u klubu!

Šta će biti sa Barsom i igračima koji treba da dođu i odu, saznaćemo uskoro...