Autor: Informer.rs

07.07.2021.

13:33

Foto:

Sport

SUNOVRAT GRIZMANOVE KARIJERE I NOVI RASISTIČKI SKANDAL! Japanci BESNI i na Barselnu, OGROMAN problem za Katalonce! /VIDEO/

Nakon "mršave" sezone sa Barselnom, očekivalo se da će makar u dresu Francuske zablistati, ali ni od toga nije bilo ništa pošto su Trikolori ispali već u osmini finala od Švajcarske.

Delovalo je da ne može gore, ali se Grizman potrudio da može pošto je sa Osmanom Dembeleom upao u centar rasističkog skandala. Naime, dvojac iz Barselone je vređao dvojicu radnika iz Azije, a sve je ispivalo na Tviteru.

UEFA još nije reagovala, sli se u priču uključio "Konami", firma koja je prozivela čuvenu fudbalsku igricu PES. Japapanska kompanija je jedan od sponzora Barselone, ali su odlučili da raskinu saradnju sa Grizmanom zbog rasizma. 

Ova firma iz Japana je postavila Grizmana kao ambasadora svoje nove "Jugio" igre, ali nakon Grizmanovog ispada posao će propasti, ali ni tu nije kraj mukama za Francuza. 

Informer

Kako prenose strani mediji, "Konami" zahteva od Barselone da izda saopštenje u kom će objasniti Grizmanovo ponašenje, a ukoliko Katalonci ne ispune njihov zahtev i sa njima će raskinuti saradnju.