Autor: Informer.rs

12.07.2021.

11:31

Foto: Tanjug/AP

Sport

KEJN UTUČEN POSLE PENALA! Nije bila naša noć! Boli, boleće neko vreme...

Postigao je napadač Totenhema gol u prvoj penal seriji, ali poslednja tri su promašili Rašford, Sančo i mladi Sako, tragičar susreta na Vembliju. Pehar je otišao na Apenine.

Kejn je rekao da je ovo bio fantastičan turnir za Englesku, ali da je poraz na penale najgori mogući scenario da izgubite finale.

Informer

 

- Nisam mogao da dam više. Momci nisu mogli da daju više. Penal su najgori mogući način da izgubite ovako bitan meč - rekao je Kejn za BBC.

Informer

 

- Nije bila naša noć, ali ovo je bio fantastičan turnir i treba glavu da držimo visoko. Naravno, sada će boleti. Neko vreme će boleti, ali na dobrom smo putu i ​​gradimo tim. Nadamo se da možemo napredovati do Mundijala u Kataru naredne godine. Igrali smo protiv odlične Italije. Imali smo savršeni start. Dobro smo kontrolisali igru, nisu Italijani stvorili previše šansi. Posle primljenog gola bilo je 50-50.

Informer

 

- Treba da budemo ponosni kao grupa na ono što smo postigli. Svi smo pobednici i želimo da pobedimo, tako da će to verovatno boleti neko vreme i ostatak naše karijere, ali to je fudbal. Napravili smo korak napred u odnosu na Mundijal u Rusiji.