Autor: Informer.rs

13.07.2021.

12:24

Foto: Tanjug/AP

Sport

ENGLEZI BILI ŠOKIRANI KADA SU VIDELI SAKU! Napokon OTKRIVENO kako je Sautgejt birao ko će šutirati penale! /FOTO/

Engleski mediji i dalje ne miriju i još se bave istraživanjem kako su njihovi čak tri puta promašili sa bele tačke! 

Bukajo Saka je nerešiva enigma i mnogi se pitaju zašto je baš on kao najmlađi šutirao - iako je Geret Sautgejt ima i Rahima Sterlinga, ali i Džeka Griliša!

Informer

 

Griliša su optužili da nije smeo da šutira, on im je odmah poručio da je to laž! Ugledni "Dejli Mejl" je rešio da istera stvari na čistac! Kako se sada tvrdi, Sautgejt je izvođače birao tako što je njegov pomoćnik Stiv Holand beležio rezultate šutiranja penala na treninzima još od septembra prošle godine i shavtio da je Saka imao najbolje rezultate!Drugi irgači nisu znali da je Sautgejt imao te beleške i bili su šokirani kada je odlučio da Saha šutira, a na kraju se njegova odluka na osnovu tih treninga ispostavila kao pogrešna!

Informer

 

Žoze Murinjo je hteo da opravda kolegu, iako je dan posle finala rekao da jedan igrač nije hteo da šutira sa bele tačke!

- Saka je imao sudbinu cele države na leđima i mislim da je to u takvom trenutku previše za jednog klinca. Ipak, ne znam da li krivicu treba svaliti na Sautgejta, jer se često dogodi da igrači koji bi trebalo da budu tu u najtežim trenucima nestanu i pobegnu od odgovornost!.