Autor: Informer.rs

13.07.2021.

14:17

Foto:

Sport

DA LI JE ON REALAN! ABRAMOVIČ će platiti NESTVARNO mnogo da dovede HALANDA koji NE ŽELI u Čelsi!

Za 18 godina koliko je Roman Abramovič u klubu, promenio je 15 različitih trenera i od svakog je tražio da Čelsi bude lider Premijer lige!

Ruski bogataš je za skoro dve decenije samo dva puta kupovao igrače koje je on lično želeo i bez saglasnosti trenera! Prvi je bio Andrej Ševčenko, a drugi Fernando Tores! Obojica važe za možda i najveće promašaje u klupskoj istoriji!  Kupio je Toresa za 58.500.000 evra poslednjeg dana zimskog prelaznog roka,  a za transfer Ševčenka je dao svojevremeno 44.000.000! Roman ponovo želi da dovede igrača po svom ukusu i ne zanima ga da li je Tomas Tuhel saglasan ili ne!

Informer

 

Nemački Bild piše da je Abramovič uporan da dovede Erlinga Halanda! Iako je Haland izričitio protivan transferu u Čelsi jer šampiona Evrope ne smatra "top klubom", to Rusa ne sprečava! Abramovič je za ovaj posao spreman da izdvoji neverovatnih 175.000.000 evra! Nemački tabloid  tvrdi da Abramovič ne radi samo lično na tome da Halandovo okruženje smekša i nagovori da se potencijalno jedan od najskupljih transfera svih vremena dogodi, već i da unutar svog kluba traži da se otvori prostor za dolazak najtraženijeg mladog igrača na svetu!

Informer

 

Inače, Abramovič je svog prijatelja Ševčenka dve godine nagovarao da pređe u Čelsi, ali nije se slavno završilo... Tores je samo zbog gola Barseloni u onom čuvenom revanšu polufinala Lige šampiona 2012. zapisan zlatnim slovima u klupskoj istoriji, ali nikada nije igrao kao u Liverpulu! Hoće li Abramovič ovaj put pogoditi - saznaćemo uskoro...