Autor: Informer.rs

29.07.2021.

23:20

Foto:

Sport

PERFEKTNA NEDELJA ZA SRPSKI FUDBAL! Sva ČETIRI predstavnika IDU DALJE!

Nakon prethodne nedelje koja je bila polovična, srpski fudbal potpuno je eksplodriao. Sva četiri predstavnika Superlige Srbije upisali su pobede i prošli u treće kolo kvalifikacija! 

Sve je počelo jučerašnjom petardom Crvene zvezde protiv Kairata! Srpski šampion je delovao uspavano na startu sezone, ali je pobeda od 5:0 najavila bolje dane za tim iz Ljutice Bogdana koji će u narednom kolu igrati protiv Šerifa iz Tiraspola. 

Informer

Nastavio je Čukarički sjajan niz srpskih klubova i slavio na gostovanju u Bakuu protiv Sumgaita! Brđani su trijumfom u Azerbejdžanu napravili istorijski uspeh i plasirali se u reće kolo kvalifikacija gde ih čeka švedski Hamarbi. 

Informer

Vojvodina je imala minimalnu prednost protiv Panevežisa od pre sedam dana, a novosadski tim upisao je danas i drugu pobedu! Uroš Kabić je u 96. minutu lobovao golmana litvanskog predstavnika i doneo bitan trijumf Lalama, ali i srpskom fudbalu. Slavoljub Đorđević sada će ekipu spremati za dvomeč sa LASK-om. 

Informer

Poslednji tim koji je doneo radnost Srbiji je Partizan! Srpski vicešampion je savladao Dunajsku Stredu i u Slovačkoj (2:0) i tako zakazao duel sa ruskim Sočijem za nedelju dana!

Informer