Autor: Informer.rs

31.07.2021.

20:09

Foto:

Sport

FILIPSOVCIMA PREKIPELO! Najveći TALENAT izbačen iz TIMA zbog Rajole!

Poznato je koliki uticaj na svoje štićenike imaju fudbalski agenti, ali stvari koje poslednjih godina radi Mino Rajola počele su da bodu oči. 

Informer

Kontroverzni Italijan vedri i oblači evropskim fudbalom, a posebnu moć stekao je u Holandiji gde je pokupio sve najveće talente, a među njima i Mohameda Ihateremna iz PSV-a. 

Mladi ofanzivac Filipsovaca važi za najvećeg talenta kluba, prošle sezone je odigrao 22 meča, postigao tri i namestio dva gola, a danas je zvanično prebačen u B tim zbog sukoba na relaciji Rajola - uprava kluba. 

U zvaničnom saopštenju PSV-a, glavni razlog predstavlja činjenica da osnovni dogovori nisu ispoštovani, te da je Ihateremna pod izgovorom da je bolestan propustio revanš meč sa Galatasarajem u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a istog dana fotografisan sa Rajolom na Azurnoj obali u trening centru Nice. 

Rajola je ove godine poslao već trojicu "svojih" u Nicu - Kalvin Steng, Džastin Klajver i Rablo Rozario, već su zadužili opremu francuskog tima, a čini se da će njihovim stopama i Ihateremna, i to zbog samovolje Mina Rajole!