Autor: Informer.rs

05.08.2021.

12:02

Foto: reuters

Sport

DINAMO U ISTOM SOSU KAO ZVEZDA! Sada rezervisti NEĆE da idu po svaku cenu! MOŽE IM SE! Biraju, transferi u MAGLI...

Hrvatska štampa piše da je situacija u svlačionici zagrebačkog Dinama nedefinisana i da će rukovodstvo kluba morati što pre da reši situaciju!

Poznato je da je  hrvatski šampion poslednjih godina bio reper svim klubovima u regionu kako odlično prodati igrače! Ipak u vreme korone ni njima nije išlo kako su planirali!

Informer

Komnen Andrić

U ovom prelaznom roku jedino su desnog beka poslali na pozajmicu u Empoli, a još čekaju  ponudu za Lovru Majera! Prodaće kako stvari stoje i prvog golmana Dominika Livakovića, što bi mogao da im bude i problem! Želi dinamo da se reši Portugalca Pinto, Leovca, kao i Kulenović i Srbina Komnena Andrića.

Informer

 

Iako ne računaju na njega, Kulenović je odbio ponudu Notingem Foresta! Nije želeo da karijeru nastavi u Čempionšipu, i odmah je prebačen u drugu ekipu! Komnen Andrić je prošlu sezonu proveo u ruskoj Ufi, vratio se u Zagreb, ali trenira odvojeno od ekipe! Sportske Novosti pišu da je ponuda poljskog Lubina, ali da Andrić nije zainteresovan. Hrvati pišu da Andrić i Kulenović imaju finansijski sjajne ugovore i da zato imaju vremena da razmisle i da biraju!

Bilo kako bilo, ne štima ove godine ni u redovima hrvatskog velikana, pa ostaje da se vidi šta će učiniti da se ponovo vrate na stazu uspeha, bar kada su transferi u pitanju...