Autor: Informer.rs

05.08.2021.

17:39

Foto: Starsportphoto

Sport

NAPREDAK NEMA ŠTA DA IZGUBI NA MARAKANI! Zvezda DOČEKUJE Čarapane, a u glavi ŠERIF!

Crveno-beli će dočekati Napredak između dve evropske utakmice i nema sumnje da će Dejan Stanković teško uspeti da usmeri čitav fokus na kruševački tim. Trener Čarapana Milan Đuričić na Marakanu stiže bez prevelikih očekivanja, ali se nada iznenađenju.

Informer

- Učinićemo sve da odigramo maksimalno dobro. Ukoliko izgubimo, nismo mnogo izgubili. Sad ne može da brani golman Vasiljević, pozajmljen iz Crvene zvezde i takav je dogovor klubova. Kerkez je na putu oporavka i verovatno će biti spreman za utakmicu sa Lučancima. Možda je mogao na teren i sad, ali bi rizik bio prevelik. Nedostaju nam i dalje Pantić, Milovanović i Stevanović, ali očekujem da se vrati Mršić i tu bismo malo više dobili na skoku - rekao je Milan Đuričić. 

Kruševljani imaju četiri vezana poraza na Zvezdinom stadionu, te bi sutrašnja pobeda bila veliki podvig za Napredak. 

Informer

- Imamo utakmicu u kojoj treba da se izmerimo i u jednoj lepoj atmosferi se predstavimo na najbolji način. Verujem da će tako biti - istakao je trener Napretka. 

Štoper Čarapana Jovan Marinković potpuno je saglasan sa svojim trenerom. 

- O aktuelnom šampionu ne bi trebalo trošiti reči. Gledamo sebe, spremamo se, analizirali smo protivnika i znamo koje su naše prednosti na toj utakmici. Pokušaćemo da iskoristimo neke Zvezdine mane kako bismo došli do povoljnog rezultata i vratili se kući zadovoljni - rekao je Marinković.