Autor: Informer.rs

11.08.2021.

11:20

Foto: partizan.rs

Sport

Sramno saopštenje Pazaraca! Vučić im kriv što su njihovi navijači uzvikivali "Naser Orić"!

U saopštenju UO ovog kluba, koje je medijima poslato nakon održavanja hitne sednice, dodaje se da bi "u ovakvim fudbalskim, a naročito vanfudbalskim okolnostima to bilo rizično i neodgovorno."

- Neko bi to mogao da shvati kao provokaciju, a mi ne želimo da dolivamo ulje na ionako užarenu situaciju, već da domaćinima olakšamo organizaciju same utakmice - saopštio je UO ovog kluba.

Informer

 

Dodaje se da je Upravni odbor zatražio hitno održavanje Skupštine kluba na kojoj će se glasati o poverenju aktuelnoj upravi.

- Skupština će biti održana najkasnije do 15. septembra na kojoj bi se donele odluke oko daljeg funkcionisanja kluba, ali i da se članovi skupštine izjasne o poverenju aktuenom UO. Članovi UO iz reda privrednika bili su iznenađeni reakcijama publike na utakmici sa Partizanom koja je u više navrata skandirala "Uprava napolje". Nama koji dajemo svoj novac da bi klub uopšte postojao skandiraju oni zbog čijeg "navijanja" je klub višestruko novčano kažnjavan i na druge načine sankcionisan - navela je uprava Novog Pazara. 

Informer

 


- Mi pomažemo klub zato što je on potreban ovom gradu, ne trebaju nam nikakve zahvalnice za to, a ponajmanje javne uvrede koje smo doživeli. Osim toga, posle utakmice, usledila je brutalna kampanja medija, političara i iz vlasti i iz opozicije u Srbiji protiv kluba. Nažalost i predsednik države je za nedeljna dešavanja krivicu uglavnom prebacio na Novi Pazar, pripisujući navijačima parole i skandiranja koja niko nije izgovorio - navela je uprava. 

Bonus video