Autor: Informer.rs

12.08.2021.

08:28

Foto:

Sport

UEFA ZBOG "FAŠIZMA" GONI VRANJEŠA! Frka u regionu ZBOG TETOVAŽE fudbalera!

Po ko zna koji put fudbaler iz Bosne i Hercegovine, Ognjen Vranjež dospeo je u žižu javnosti, ali ni ovaj put iz fudbalskih razloga! Sada je tetovaža Momčila Đujića koju na sebi ima Vranješ izazvala mnogo bure! 

Informer

 

Međunarodna mreža za antidiskriminaciju i inkluziju u fudbalu poslala je dopis UEFA-i u kojem se navodi da je moguće da je jedan fudblaer AEK-a "igrao s motivom koji poziva na fašizam". Poznato je da je Vranješovo telo prekriveno tetovažama, ali i šta je na njima!

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine na ruci ima tetovažu četničkog vojvode Momčila Đujića, a u toj utakmici nastupao je za AEK. Podsetimo, Velež je zahvaljujući boljem izvođenju jedanaesteraca izbacio favorizirane Grke i tako izborio duele s Elfsborgom.

Ne tako davno, protiv Ognjena Vranješa i njegovog brata Stojana, potvrđena je optužnica zbog napada na mladića i devojku!Početak suđenja braći Vranješ zakazan je za 13. septembar, a prema najavama preti im do 5 godina robije zbog nanošenja telesnih povreda.

Podsetimo, Ognjen Vranješ potukao se u junu  prošle godine u Banjaluci. Svađa je izbila u restoranu "Agape", a sukob se desio na izlasku iz restorana, tačnije na drugom spratu robne kuće "Boska" kod pokretnih stepenica, a portal banjalukainfo navodi da je Vranješ jednog momka udario pesnicom u lice i tom prilikom mu izbio zub.

On se od siline udarca skotrljao niz stepenice i zadobio povrede kao i njegova devojka. Vranješ je tada uhapšen i odveden na saslušanje. Vranješ je prethodno navodno dobacivao devojci koja se nalazila u društvu tog mladića, a nakon što se ovaj pobunio nekadašnji reprezentativac BiH je ustao i udario ga.

Ne prestaje sa skandalima i Vraješ i ostaje da se vidi da li će ga sada i izbor tetovaže skupo koštati...