Autor: Informer.rs

13.08.2021.

16:24

Foto: tanjug/ap

Sport

MESI NAPOKON PROGOVORIO! OTAC je morao da mu saopšti TUŽNU VEST! PLAKAO SAM SA ŽENOM!

U razgovoru za "BBC" Lionel Mesi je otkrio kako je saznao da napušta Barselonu posle čak 21 godine provedene u španskom gigantu! Njemu je tužnu vest saopštio otac.

- Otac mi je rekao tu vest dok smo bili kod kuće. Otišao je prvo da se vidi se s Barseloninim predsednikom Đoanom Laportom, a kad se vratio, rekao mi je sve i hteo da me pripremi pre nego što Antonela i deca sve saznaju. Potom sam sve rekao Antoneli i plakali smo. Bili smo jako uznemireni, a zatim smo razgovarali o tome kako na najbolji način to da prenesemo deci. U decembru smo im obećali da ćemo ostati, a znali smo da će ovo biti veliki šok. Za Tijaga posebno- rekao je Mesi.

Informer

 

Brazilac Nejmar koji je novi-stari saigrač Argentinca, imao je svoju ulogu u transferu u Pari Sen Žermen.

- Kad je moj otac počeo da razgovara sa Leonardom, Nejmar je to znao. Počeo je da govori saigračima da bi transfer mogao da se dogodi. Stalno smo bili u kontaktu - dodao je on.

Informer

 

Podsetimo, Mesi je sa “svecima” potpisao dvogodišnji ugovor i podigao veliku prašinu prelaskom u elitni rang Francuske!

Informer

 

Takođe, kao bomba je odjeknula vest da francuski klub planira da zapanji svet i učini ono što niko pre njega nije- spoji Mesija i Ronalda!

Vest je plasirao španski As, koji piše da će Naser Al Kelaifi uraditi sve da Portugalca dovede na Park prinčeva i formira  najbolji napadački tandem ikada u istoriji fudbala! Ipak, to žele da urade narednog leta! Činjenica je da će Ronaldo tada imati 37 i po godina, ali predsednika kluba to ne sprečava da ispuni svoju ogromnu želju, ali i ljubitelja fudbala širom sveta!