Autor: Informer.rs

14.08.2021.

12:24

Foto: printscreen

Sport

MIHA JE NAŠAO NAČIN DA SE ODUŽI! One su bile na mojoj strani u najtežim trenucima!

Sada je Mihajlović odlučio da na neki način vrati onima koji su bili uz njega u najtežim trenucima, a  pre svega medicinskim sestrama. Popularni Miha je odlučio da će im biti trener na humanitarnom turniru!

Srbin je imao i zvanično predstavljanje na novoj funkciji, a održao je i emotivni govor.

- Kada se ujedinite znači da se svi zajedno borite za isti cilj i da stavljate lične ciljeve u korsit zajedničkih. Naš tim je ovaj sastavljen od medicinskih sestara. One su bile na mojoj strani kada sam se borio sa opakom bolešću, čak i u momentima kada sam bio loše raspoložen. Njihova posvećenost i ljubav prema poslu je bila inspiracija i podrška za sve nas - rekao je Mihajlović i dodao:

- Tokom pandemije rizikuju svoje živote za druge, na licima može da se vidi njihova žrtva i umor. Ne želim da zaboravim šta su učinli kako za mene, tako i za sve nas. Moramo da budemo svesni njihovog profesionalizma. Na neki način sam ponosan što ću predstavljati italijanske medicinske sestre - zaključio je Miha.

Informer

 

Podsetimo, Mihajlović je izgubio kilograme, kosu, bilo je očigledno da vodi žestoku borbu, ali sad Miha u svakom smislu izgleda kao "onaj stari".

- Moje zdravlje je sada odlično i baš se dobro osećam. Bilo je gusto, mogu slobodno da kažem da mi nimalo nije bilo lako, ali uspeo sam da preguram. Evo, tu sam, živ i zdrav, pričam sa vama - bilo je prvo što je Mihajlović rekao za Informer.