Autor: Informer.rs

16.08.2021.

13:40

Foto: Starsportphoto

Sport

SKANDAL! NAVIJAČI GA OBOŽAVAJU, A ON NASILNIK!? Fudbaler Radničkog KRIO da je tukao ŽENE u domovini!

Kvaliteti Japanca Rioeija Mićibućija (27), ofanzivnog fudbalera Radničkog iz Niša, sve više dolaze do izražaja!

On je letos stigao na Čair kao veliko pojačanje, doveo ga je Nenad Lalatović koji je prepoznao da je dobar igrač, a i Nišlije se slažu!

Informer

 

Dobio je brzo i Japanac nadimak - Mića i sve vreme pruža dobre partije!

Sada je isplivala šokantna stvar iz njegove prošlosti!! Mićibući ima  nasilničku istoriju, gde je dva puta u zemlji izlazećeg sunca bio uhapšen zbog napada i oba puta na osobe ženskog pola.

Mićibući je prvi prekršaj napravio u julu 2017. godine dok je nosio dres japanskog kluba Kofu. Ofanzivac Radničkog je tada bio uhapšen jer je posle rasprave u Tokiju udario ženu u lice i potom je šutirao po nogama.

Informer

 

Pokušao je to da zataška jer je tada bio u malom klubu, ali je ponovio isto 2020. godine kada je napravio novi veliki skandal u Japanu.

Vegalta Sndai otpustio ga je 20. oktobra prošle godine nakon informacije da je 7. septembra ponovo bio uhapšen po prijavi devojke koju je krajem avgusta pretukao u stanu!

Kada je došao u Srbiju, Lalatović rekao da Radnički ovakvog stranca nikada nije imao!

- Mogu da kažem da smo doveli neverovatnog igrača za naše uslove. Mićibućija pratim godinu dana i uspeo sam da ga ubedim da dođe u Radnički i da je ovo najbolja sredina za njegov dalji fudbalski razvoj. Igra polušpica, godinama nastupa u Džej ligi i tamo pravi razliku, a znamo koliko je jaka ta liga. Igrao je i za reprezentativne selekcije Japana. Ovako kvalitetnog stranca Radnički nikada nije imao, to odgovorno tvrdim. Garantujem da je takvih fudbalera malo u Srbiji. To je igrač koji pravi razliku i očekujem da ovde bude lider i čovek koji će odvesti ekipu ka realizaciji zacrtanih ciljeva-“ istakao je šef stručnog Radničkog, Nenad Lalatović.