Autor: Informer.rs

17.08.2021.

17:51

Foto:

Sport

OGLASIO SE TRENER REALA! Dobre vesti za LUKU JOVIĆA! Poznato je da li se RONALDO vraća u MADRID!

Nakon što je Lionel Mesi odlaskom u Pari Sen Žermen promenio društveni poredak, ostale superzvezde svetskog fudbala ponovo su aktuelne u svetskim medijima, a jedna od njih je i Kristijano Ronaldo. 

Informer

Čini se da je Portugalac završio svoju epizodu u Juventusu, a jedan od klubova koji je pokazao interesovanje je Real Madrid ili su barem španski mediji napravili takvu atmosferu. 

Glavni uzrok svemu je povratak Maksimilijana Alegrija na kupu Juventusa, a italijanski stručnjak nije baš oduševljen Kristijanom Ronaldom. Pričalo se da bi mogao u Pari Sen Žermen, ali sada to deluje kao naučna fantastika, a tokom dana su se oglasili i Blankosi. 

Bilo bi zaista neverovatno da se Ronaldo vrati u Real Madrid posle pune tri sezone u Juventusu, i to kod Karla Anćelotija, ali je upravo italijanski trener brzo demantovao tu vest.

Informer

- Kristijano Ronaldo je legenda Real Madrida i zauvek ću ga poštovati i voleti. Ipak, nisam nijednog trenutka razmišljao da ga dovedem u Real Madrid. Idemo dalje - napisao je Karlo Ančeloti i tako zaustavio priče o novoj transfer sapunici. 

Odluka Raela da ne juri za Ronaldom mogla bi da znači da će Luka Jović dobiti "drugi život" u Madridu budući da će od ofanzivnih opcija u slučaju njegovog odlaska Real ostati samo na Karimu Benzemi.