Autor: Informer.rs

17.08.2021.

22:51 >> 22:57

Foto: Starsportphoto©

Sport

ZVEZDIN DŽELAT PONIZIO HRVATE! Šerif se IGRAO sa Dinamom! Moldavci na pragu LIGE ŠAMPIONA! /VIDEO/

Sprečio je Šerif balkanski spektakl i derbi Crvene zvezde i Dinamo zagreba, ali je moldavski šampion režirao novo čudo u Tiraspolju i ponizio zagrebački tim sa 3:0 (1:0).

Moldavci su se u dvomeču sa Crvenom zvezdom branili gotovo svih 180 minuta. Očekivao je sličan pristup i Damir Krznar u prvom meču, a dobio je potpuno suprotno! Šerif je lupio Dinamu šamarčinu od koje će brideti obrazi, a uz to tim iz Tiraspolja stigao je na prag Lige šampiona. 

Informer

Pravio je Adama Traore problem i odbrani crveno-belih, mučio ih brzinom, ali se nije upisao u strelce. Zvezdina odbrana pokazala je klasu, dok se Dinamo raspala! Domaćin je uputui 17 šuteva ka golu Dinamo, dok su Modri stali na šest i zasluženo doživeli debakl. 

Bio je Traore dvostrki strelac, prvi put u 45. minutu, mnogi kažu najgorem mogućem trenutku, a ispostaviće se ispravna ta teorija. Igra Dinama se raspala u drugih 45 minuta, a Šerif je to umeo da iskoristi. 

Zapamtila je dobro publika na Marakani Kolvosa, a pamtiće ga i Hrvati! Stemeni grčki vezista postigao je drugi gol za Šerif i to spektakularan, da bi Traore u 81. postavio konačnih 3:0 i potvrdio debakl hrvatskog šampiona! 

Revanš meč je na programu naredne nedelje na Maksimiru, Dinamo je doživeo večeras prvi poraz od Šerifa i u Zagrebu će imati pakleno težak zadatak da nadoknadi tri gola prednosti iz Tiraspola!