Autor: Informer.rs

21.08.2021.

12:17

Foto:

Sport

KAKAV OBRT! ANĆELOTI PRIČAO SA JOVIĆEM! Hoće da bude UBICA kao u Ajntrahtu!

Renomirani španski As piše da italijanski stručnjak ima jasnu viziju kada je u pitanju glavna konkurencija, odnosno zamena Karimu Benzemi, a to je  baš srpski napadač Luka Jović!

Uverio se u mogućnosti Srbina Anćeloti  na pripremama, pa je odlučio da on ostane u Realu! 

Informer

 

Jasno je Italijanu da je Jović veoma efikasan napadač, koji može da vrati instinkt "ubice" kakav je imao ne tako davno u Ajntrahtu pre nego što je  prešao u Real, ali i dok je bio na pozajmici!

Španski medi navodi da Jović nije uspeo da se prilagodi u Madridu,da je van terena imao "ispade", posebno tokom izbijanja pandemije korona virusa, kada je kršio policijski čas, ali Anćeloti mu to neće uzeti sada za zlo!

Informer

 

Iskusni i priznati stručnjak veruje da može da vrati pravu verziju Jovića i lično je pričao sa njim kako bi mu vratio samopouzdanje! Više je nego očigledno da ga je potpuno izgubio dok je Zinedin Zidan bio trener.

Ipak, trener Reala je pričao i sa Marijanom, kojem je poručio da na njega neće preterano računati ove sezone i da bi za njega bilo najbolje da prihvati ponude koje ima... Da li će ova godina preporoditi Jovića i njegovu karijeru, saznaćemo uskoro!