Autor: Informer.rs

22.08.2021.

18:06

Foto:

Sport

PAUNOVIĆ OŽIVLJAVA KARIJERU PROPALOM HRVATU! Bivši igrač BARSELONE i MILANA stiže u Reding!

Ne cvetaju ruže Veljku Paunović i njegovom Redingu na startu sezone, te je uprava kluba sa Madejskog rešila da srpskom treneru dovede pojačanje. I to kakvo! 

Nekada jedan od najvećih talenata svetskog fudbala Alen Halilović će po informacijama iz Engleske i Hrvatske uskoro potpisati ugovor sa Redingom i staviti se na raspolaganje srpskom treneru. 

Haliloviću su brojni treneri predviđali blistavu karijeru, ali je njegova forma u strahovitom padu u poslednjih nekoliko godina. Karijeru je počeo u Dinamu odakle je kao veliko pojačanje stigao u Barselonu, ali u paklenoj konkurenciji nije uspeo da se izbori. 

Informer

Selio se Halilović po pozajmicama, Las Palmas, Sporting Hihon, Hamburg, Standard, Milan, Herenven, ali nije išlo. Prethodnu sezonu takođe je proveo u Čempionšipu gde je nastupao za Birmingem. 

Pokušao je taj klub da ga zadrži, ponudili su mu ugovor za ovu sezonu, ali do saradnje nije došlo.Kako prenose mediji u Engleskoj, pregovori su u završnoj fazi, a nekadašnji fudbaler evropskih velikana uskoro bi mogao da bude na raspolaganju Veljku Paunoviću.