Autor: Informer.rs

23.08.2021.

09:04

Foto: Tanjug

Sport

ANĆELOTI BESNI! Bacili smo dva boda! Gorak ukus u ustima!

Ni drugo kolo nije završeno, a Barselona i Real Madrid već su kiksnuli!

Fenomenalan meč odigrali su Levante i Real Madrid u drugom kolu španske Primere. Trener "kraljevskog klluba" Karla Anćelotija smatra da je vilo briljantno prvo poluvreme posle kojeg je Real imao minimalnu prednost, a u nastavku krah!

- Imali smo sutiaciju pod kontrolom, ali bili smo suviše mekani u drugom poluvremenu. To nije nešto što očekujete od Real Madrida. Bacili smo dva boda danas - rekao je Italijan.

Informer

 

Upozorio je svoje izabranike, ali ispostavilo se da nisu ozbiljno shvatili poruku pre i tokom utakmice, što je bio dovoljan razlog da ga razbesne.

- Teško je objasniti. Rako sam fudbalerima da i najmanji detalj može da nas košta i upravo to se dogodilo. Vraćamo se kući sa gorkim ukusom u ustima jer je trebalo da ponesemo ceo plen nakon briljantnog prvog poluvremena- zaključio je iskusni stručnjak.

Informer

 

Uvođenje Vinisijus Žuniora bilo pun pogodak! Brazilac je u dva navrata vraćao Blankose u rezultatsku ravnotežu.

- Nisam vežbao samo završnicu već sam radio na svim aspektima svoje igre kako bih je pretočio u ovakve partije! Na treninzima smo dosta radili na oslobađanju od čuvara i upravo sam imao priliku to da pokažem kada mi je Kazemiro poslao loptu. Kod drugog gola sam je šutnuo špicem.