Autor: Informer.rs

23.08.2021.

22:08

Foto:

Sport

PARI SEN ŽERMEN IMA REZERVNI PLAN! Ako ode MBAPE, stiže BRAZILSKI superstar!

Nakon što je Pari Sen Žermen "ukrao" Lionela Mesija samo dan nakon što je napustio Barselonu, problemi i zabava na Parku Prinčeva tek su počeli. 

Pre Mesija u Pariz su stigli Serhio Ramos, Điđi Donaruma, Žoržinjo Vajnaldum, Ašraf Hakimi, ali po svemu sudeći najmoćniji tim Evrope do kraja leta mogao bi da pretrpi još neke promene. 

Najveći problem za Parižane predstavlja navodno nezadovoljstvo Kilijana Mbapea koji se plaši da će pasti u drugi plam po dolasku Mesija. Iz senke totalni raskol čeka Florentino Perez kako bi Francuza doveo u Real Madrid.

Informer

Francuski RMC Sport piše da je Pari Sen Žermen spremio rezervni plan u slučaju da Mbape ostane pri stavu da ode. Bilo sada, bilo da na zimu ugovori odlazak kada bude mogao da pregovara bez ikakvih prepreka budući da mu za godinu dana ističe ugovor. 

Parižani će u slučaju da Mbape reši da ode sve snage okrenuti ka Ričarlisonu. Brazilac je jedan od najboljih igrača koji ne igra u "najjačim" evropskim klubovima te ne čudi što PSŽ želi baš njega. 

Informer

Klub je već kontaktirao Rišarlisonove agente, ali najviše toga zavisi i dalje od Mbapea. Ukoliko ostane da igra i ovu sezonu, onda bi i Brazilac mogao da dođe tek u januaru ili možda za godinu dana.