Autor: Informer.rs

23.08.2021.

22:03

Foto:

Sport

GUDELJ I DMITROVIĆ SLAVILI U SRPSKOM OKRŠAJU! Lamela doneo pobedu SEVILJI u 93. minutu!

Svesrpski okršaj u predgrađu Madrida! Sa jedne strane u startnoj postavi našli su se Nemanja Maksimović i Stefan Mitrović, a sa druge na klupi Marko Dmitrović i Nemanja Gudelj. Na kraju, slavili su Seviljini Srbi budući da je Erik Lamela u 93. minutu postigao pobedonosni gol - 0:1 (0:0). 

Istina, nisu se srpski reprezentativci sreli na terenu pošto su Dmitrović i Gudelj ceo meč presedeli na klupi, ali će duel Hetafea i Sevilje sigurno biti tema na okupljanju koje nas očekuje iduće nedelje. 

Informer

Sevilja je bila bolji rival tokom većeg dela meča, li četa Julena Lopetegija nije uspevala da probije bedem Hetafea koji je držao Stefan Mitrović. 

Ipak, srpski štoper nije imao pravu podršku saigrača i kocentracija je pala u 93. minutu kada je Erik Lamela postigao prvi gol u dresu Andalužana od dolaska iz Totenhema. 

Sevilja je trenutno prvoplasirana ekipa u Primeri sa šest bodova iz dva kola koliko ima i Atletiko Madrid, ali sa boljom gol razlikom. Sa druge strane Hetafe je na deobi poslednjeg mesta bez bodova od početka nove takmičarske godine.