Autor: Informer.rs

24.08.2021.

22:55

Foto: Tanjug

Sport

LUDO VEČE U LIGI ŠAMPIONA! Srbin GOLČINOM pogurao tim do prolaza! Pljuštali crveni, sve prštalo.../VIDEO/

Podsetimo, u prvim mečevima ovih timova, Malme, čija je udarna igra mladi Srbin Veljko Birmančević slavio je protiv Ludogoreca sa 2:0!

Informer

 

Benfika je ispela kod kuće da nadigra PSV sa 2:1, a Benfika je uspela kod kuće da nadigra PSV sa 2:1, a Jang Bojs je sa igračem manje od 25. minuta slavio u uzbudljivom meču protiv Ferencvaroša 3:2!

Ove noći bilo je mnogo uzbuđenja! 

Mađarima je trebao samo gol do produžetaka, ali nisu smogli snage za to! Pa su kažnjeni u 90+3 minutu!

Krenimo redom...Poveli su gosti u 5. minutu golom Zesigera, da bi Vingo poravnao u 18! Preokret je režirao Mae u 27, ali je Fasnaht doneo veliko slavlje i 2:2 Jang Bojsu u 56! Konačan rezultat postavio je u Mambimbi u nadoknadi, samo osam minuta nakon što je ušao u igru!

Vrei istaći da su gosti promašili penal u 70. minutu, a da je Ferencvaroš od 64. igrao sa igračem manje zbog drugog žutog kartona Laidounija!

Ludogorec je pobedio 2:1, ali nije slavio, pošto je Malme u prvom meču bio bolji 2:0!

Nedyalkov je u 10. minutu doneo radost i nadu Bugarima, ali im je ponovo Srbin bio dželat! Sjajni Veljko Birmančević je u 42. minutu plasirao bombu iz slobonog udarca i poravnao!

Sotiriou je bio precizan u 60. i ponovo doneo nadu Ludogorecu, ali je švedski tim na kraju velike borbe obezbedio prolaz!

Psv sa igračem više nije mogao da savlada Benfiku, pa je portugalski tim prošao dalje! Verisimo je požuteo u 8. minutu, a već u 32. sudija mu je pokazao put u svlačionicu! Srećom po njega, to nije koštalo Benfiku prolaza!