Autor: Informer.rs

28.08.2021.

13:53

Foto:

Sport

ZOVU GA ROMA I VOŠA, ON ŽELI SAMO RADNIK! Malo je igrača poput Milovanovića!

Milovanović je eksplodirao prethodne sezone u dresu Radnika iz Surdulice te ne čudi ogromno interesovanje za njega. Jedan od klubova koji je najviše "zagrizao" je novosadska Vojvodina, a uz njih u priču se uključila i Crvena zvezda. 

- Najiskrenije usmeren sam samo na današnju utakmicu između Radnika i Spartaka. Subotičani imaju odličan sastav, dobri su u tranzicijama, a mi smo bez poraza. Razmišljam o meču, treninzima, za ostalo se pitaju predsednik i direktor kluba iz Surdulice. Lepo mi je u klubu, saigrači su sjajni, a za kasnije ćemo videti. Sada je važno da pobedimo Golubove - istakao je Milovanović. 

Pre nekoliko meseci na meču Radnika i Crvene zvezde ljudi iz Rome došli su da gledaju mladog napadača. 

- Imam isti odgovor, samo sam fokusiran na današnji meč - ističe on. 

Informer

Milovanović je dobio poziv selektora Zvonka Živkovića za predstojeće okupljanje mlade reprezentacije. 

- San svakog mladog sportiste je dres sa nacionalnim grbom. Naravno, i moj san. Dobio sam poziv od selektora Zvonka Živkovića i nadam se da ću uspeti da se nametnem borbenošću i dobrom igrom. Svi radimo sa jednim zadatkom da bi izborili mesto u reprezentaciji. Od ponedeljka ću biti maksimalno usmeren na Orliće. 

Mladi Uroš Milovanović ne zaboravlja da pomene svog prvog trenera.

- Ako smem da svom prvom fudbalskom učitelju Aleksandru Ivkoviću, Aci Šerifu poželim što brži oporavak nakon operacije kuka. Takođe, Aca je bio prvi trener Lazaru Markoviću, Darku Lazoviću, Filipu Mladenoviću, Marku Milinkoviću, ali i brz oporavak svom dedi koji je trenutno u bolnici - zaključuje Milovanović