Autor: Informer.rs

28.08.2021.

13:07

Foto:

Sport

AZAR JE VIŠAK U MADRIDU! Blankosi TERAJU Belgijanca i prave mesta za MBAPEA!

Lionel Mesi karijeru nastavlja u Pari Sen Žermenu, Kristijano Ronaldo u Mančester junajtedu, pa je red da se u priču uključe još neke svezde svetskog fudbala. 

Onaj od koga se najviše očekuje je Kilijan Mbape. Francuski ofanzivac ima samo jednu želju, a to je dres Real Madrida i pre ili kasnije ispuniće je. Jedino pitanje je hoće li Parižani popustiti i prodati ga za "tričavih" 170.000.000 evra Blankosima. 

Ipak, tu ne bi bio kraj rokadama među najjačim evropskim klubovima, a ovoga puta u fokusu će biti Juventus koji je u finišu prelaznog roka ostao bez Kristijana Ronalda te sada u Torinu tragaju za zamenom. 

Informer

Belgijski fudbaler Eden Azar na vrhu je liste želja uprave Juventusa, a ni u Madridu nemaju ništa protiv da se rastanu sa omalenim ofanzivcem. 

Kako se navodi, Azar želi da ostane u Real Madridu, međutim postoji mogućnost da njegova pozicija u timu bude ugrožena dolaskom Kilijana Mbapea iz Pari Sen Žermena.

Madriđani sa druge strane vide sjajnu priliku da sakupe još koji "dinar" za Mbapea i tako otvore prostor da ispune sve zahteve Pari Sen Žermena za Mbapea. Pored toga, postoji mogućnost da Azar u Torino ode na pozajmicu. 

Podsećamo, prelazni rok traje do 31. avugsta u ponoć, a očigledno vrhunski klubovi imaju još uvek mnogo posla.