Autor: Informer.rs

30.08.2021.

23:11

Foto:

Sport

RASPAD SISTEMA U ARSENALU! Topdžije ZAKUCANE za dno TABELE, igrač preko INSTAGRAMA traži da ode iz KLUBA! /FOTO/

Uložio je Arsenal ponovo ogromna sredstava u renoviranje tima tokom leta, ali je posle tri kola postalo jasno da su pojačanja koja su stigla na Emirate potpuno promašena i da je klub bacio preko 100.000.000 evra. Topdžije su zakucane za dno tabele, a po svemu sudeći do kraja sezone im sledi borba za opstanak...

Informer

Tri poraza na startu Premijer lige, poslednje mesto na tabeli i sramna gol-razlika 0:9 ukazuju na to da će Arsenal imati mnogo posla tokom predstojeće reprezentativne pauze. Ipak, pre nego što krenu u rešavanje problema, Topdžije su iznenada dobile još jedan - Ajnsli Mejtland-Najls!

Mladi Englez koji slovi za velikog talenta ponovo nije u prvom planu Mikela Artete, ali je Arsenal odbio da ga pošalje na pozajmicu. Everton pokušava poslednjih nedelja da ubedi klub iz Londona da puste Mejtlanda-Najlsa na Gudison, ali im za sada ne uspeva. 

Budući da je Englez nezadovoljan statusom u klubu, on je putem Instagrama poslao jasnu poruku Arsenalu i stavio im do znanja da želi da ode i to što pre! - Samo želim da odem negde gde ću igrati - napisao je Mejtland-Najls i tagovao zvaničan nalog Arsenala na Instagramu. 

Informer

Naigrao se Mejtland-Najls fudbala u drugom delu prošle sezone, ali ne u dresu Tobdžija, već Vest Bromvič Albiona koji nije imao pravo da ga otkupi na kraju sezonu. Igrač koji ima svega 24 godine mora da igra fudbal, toga je i on svestan, ali Arsenal još uvek nije spreman da ga se odrekne! 

Problem za problemom, čini se da će sezona u kojoj je Arsenal trebao da se približi vodećim klubovima na Ostrvu postati pravi košmar!