Autor: Informer.rs

01.09.2021.

07:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Moramo da ostvarimo dve pobede! Đuričić veruje u uspeh "orlova"

"Orlovi" će u subotu, 4. septembra, dočekati Luksemburg na "Marakani", a tri dana kasnije gostuju Republici Irskoj.

O tim susretima je pričao ofanzivac "orlova" Filip Đuričić.

Mi moramo da uzmemo šest bodova, gledajući kvalitet koji imamo. Igramo ofanzivan fudbal, što je za mene kao ofanzivnog igrača još veće zadovoljstvo. Nadam se da ćemo septembarski ciklus zatvoriti na pravi način, a to je osvajanjem svih šest bodova - rekao je fudbaler Sasuola.

Informer

Filip Đuričić na treningu reprezentacije Srbije

Potom se osvrnuo na proveru protiv Katara.

Svaka utakmica za reprezentaciju je bitna, nije važna je li prijateljska ili kvalifikaciona. Sigurno da one za bodove donose više, ali ni meč protiv Katara nećemo manje ozbiljno shvatiti. Ne poznajemo ih najbolje, međutim, videli smo da su izvlačili pozitivne rezultate sa ekipama koje su sa nama u grupi. Ozbiljno ćemo shvatiti utakmicu, značiće nam, zbog atmosfere i da stvorimo filing među nama.

Na kraju se Đuričić osvrnuo na start sezone u Sasuolu koji je osvojio četiri boda u prva dva kola Kalča, a srpski reprezentativac je postigao jedan gol.

Iskreno, zadovoljan sam kako je počelo. Ekipa je nova, bilo je dosta nepoznanica kako će sve to izgledati na startu. Polako se vraćam u formu u kojoj sam bio pre nego što sam dobio koronu. Što se tiče golova, nije bitno ko ih postiže dok ekipa pobeđuje - poručio je Đuričić.