Autor: Informer.rs

03.09.2021.

15:20

Foto: printscreen

Sport

OD JUČE ZNAM KO ĆE IGRATI! Piksi se obratio javnosti pred meč sa Luksemburgom! Čeka nas NAJTEŽI meč!

Reprezentativci Srbije nakon trijumfa nad Katarom (4:0) nastavljaju borbu za Svetsko prvenstvo mečom u Beogradu protiv Luksemburga u subotu od 18 časova na stadionu Crvene zvezde.

Stojković je pozvao svoje izabranike da ozbiljno shvate narednog rivala.

- Stojim pri tome da će to biti jedan od najtežih mečeva u kvalifikacijama. To je poruka za moje igrače, više njih, nego za mene. U javnosti su unapred dobijene, a da bi se pobedilo moraš da budeš na vrhunskom nivou toga dana. Zato mislim da će biti jako teško, ali verujem da možemo da prebrodimo taj problem", počeo je Stojković.

Usledilo je pitanje da li je očekivao da Irci nemaju nijedan bod, a Luksemburg šest posle tri kola.

- Ne razmišljam o protivnicima, samo o Srbiji. To mi je najbitnije. Koliko ko ima bodova, apsolutno me ne zanima!  - kratak i jasan je bio Piksi.

Informer

 

Dilemu oko najboljih 11 selektor Srbije nema!

- Od juče znam ko će igrati-  nasmejao se selektor "Orlova".

- Stalno govorim da smo tim, da moramo da gajimo kolektivni duh i da ne bitno ko igra, ko je na klupi. Igrači apsolutno razumeju sve i raduje me, naravno. Rezultat je bitan.

Piksi kaže da je u ovom trenutku jako bitno da se povrati poverenje u reprezentaciju.

- Koliko god navijača da dođe mi ćemo poštovati. Igraćemo za njih i borićemo se za njih. Nije samo ova utakmica za vraćanje poverenja, svaka je. Moramo da ćutimo i puno radimo. To je formula kako se vraća vera u srpski fudbal i kako reprezentacija Srbije treba da pridobije podršku, koja je jako bitna - zaključio je selektor Srbije.