Autor: Informer.rs

06.09.2021.

18:27

Foto: reuters

Sport

DOŠLO DA RASPLETA POSLE SKANDALA NA MEČU BRAZILA I ARGENTINE! Dvojica idu u karantin U HRVATSKU, a OSTALI...

Dok se s velikim nestrpljenjem iščekuje odluka Fife povodom prekida susreta Brazila i Argentine u Sao Paulu zbog "kršenja kovid protokola" selektor Albiselesta Lionel Skaloni odlučio je da ublaži tenzije i razreši dužnosti dvojicu reprezentativaca zbog čijeg prisustva na meču se podigla velika prašina.

Informer

 

Prema informacijama iz Argentine, Skaloni za predstojeći meč protiv Bolivije u Buenos Ajresu (petak, 01.30 po srednjoevropskom vremenu) ne računa na dvojac iz Aston Vile - Emilijana Buendiju i njegovog imenjaka sa gola Martineza.

Buendiju i Martineza čeka desetodnevni karantin u - Hrvatskoj! Pošto se Brazil nalazi na crvenoj listi zemalja, što znači da je izolacija obavezna, ako bi se direktno vratili u Veliku Britaniju čekao bi ih karantin od dve sedmice. Ovako, u Hrvatskoj će biti u izolaciji samo deset dana.

Informer

 

Totenhem je već najavio kazne za Đovanija Lo Selsa i Kristijana Romera jer su se oglušili o preporuku kluba da ne putuju u Južnu Ameriku, dok su Buendija i Martinez uredno imali dozvolu da se priključe!

Dakle,  na kraju će igrači Aston Vile kući, dok Romero i Lo Selso ostaju da odrade i utakmicu protiv Bolivije.

Informer

 

Iako su u brazilskom timu želeli da se utakmica nastavi, to nije učinjeno i posle sat vremena neizvesnosti Argentina je napustila stadion i zaputila se kući.