Autor: Informer.rs

08.09.2021.

23:11

Foto: Tanjug/AP

Sport

NEMCI I ITALIJANI SE RASPUCALI! Albanci ISKORISTILI kiks Engleza!

Stigao je Hansi Flik na klupu Manšafta i nemačka mašinerija se odmah razbudila! Nakon rutinske pobede protiv Lihtenštajna u petom kolu, Pancerima je večeras "na meniju" bio nemoćni Island - 4:0 (2:0). 

Strelci u pobedi Nemačke bili su Serž Gnabri u četvrtom, potom Rudiger u 24. minutu, a pobedu u potvrdili Liroj Sane i Timo Verner u drugom poluvremenu. 

Informer

U grupi J Jermenija je danas igrala nerešeno sa Lihtenštajnom 1:1, a bodove su podelili i Rumuni i Makedonci pošto je u Skoplju bilo 0:0!

Nakon dva kiksa šampion Evrope - Italija upisala je pobedu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo pošto su u Ređo Emiliji pregazili Litvaniju sa 5:0 (4:0). 

Dao je Roberto Mančini šansu mlađim igračima, a najbolje je iskoristio dvostruki strelac Mojze Kin. Napadač Juventusa je bio strelac u 11. i 29. minutu, a pored njega mrežu Litvanaca su pogađali Raspadori i Di Lorenco, dok je peti Utkus postigao autogol. 

Uslugu Azurima je napravila Severna Irska koja je u Belfastu uspela da "otkine" bod Švajcarcima i odigra bez golova - 0:0! Tragičar Švajcaraca je Heris Seferović koji je u 33. minutu promašio penal. 

U grupi I igran je derbi između Poljske i Engleske, a zadovoljniji bodom moraju da budu Gordon Albioni, iako su vodili sve do 92. minuta kada je Šimanski postavio konačnih 1:1.

Informer

Engleska je pratkično obezbedila Mundijal, dok Poljacima do kraja kvalifikacija sledi velika borba sa Albanijom koja je večeras slavila protiv San Marina sa 5:0 (1:0) i sada je druga u grupi. Jedini strelac za Engleze bio je Hari Kejn u 72. minutu. 

Belgijanci su slavili protiv Belorusije sa 1:0, a jedini meč postigao je Denis Prat u 33. minutu. U istoj grupi Vels i Letonija odigrali su bez golova 0:0.