Autor: Informer.rs

14.09.2021.

20:46

Foto: Tanjug/AP

Sport

MALO JE MANČESTERU JEDAN RONALDO! Sraman poraz JUNAJTEDA na startu Lige šampiona!

Pre dve godine Crvena zvezda stala je na put Jang Bojsu u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona, a švajcarski šampion danas je pokazao koliki uspeh je to zapravo bio!

Jang Bojs je u Bernu uspeo da otkine bodove Mančester junajtedu na startu nove sezone Lige šampiona i savlada engleskog velikana sa 2:1 (0:1) uprkos još jednoj savršenoj noći Kristijana Ronalda. 

Počelo je bajkovito za Crvene đavole budući da je Ronaldo ponovo bio strelac, ovoga puta u 13. minutu, ali je crveni karton koji je dobio Aron Van Bisaka u 35. promenio tok meča. 

Informer

Morao je Ole Gunar Solskjer da menja kompletnu formaciju što je otvorilo prostora Švajcarcima, a nagrada za ofanzivnu igru stigla je u 66. minutu kada je Moumi Ngamaleu matirao De Heu.

Grčevito se Mančester branio u samom finišu meča, a onda pomračenje Džesija Lingarda! Vezista Junajtead je dodao loptu do Sijebačua, a napadač Jang Bojsa postavio je konačnih 2:1!

Ništa manje uzbudljivo nije bilo ni u Andaluziji gde je Sevilja dočekala Salcburg i takoše remizirala na startu Lige šampiona - 1:1!

Informer

Nestvarne scene viđene su u prvom poluvremenu kada je sve i rešeno. Čak četiri penala, ali samo dva iskorišćena. Salcburg je imao čak tri, prvi je promašio Karim Adejemi, potom je Sučić prvi pogodio, a potom drugi promašio. 

Četvrti je dobila Sevilja, a Ivan Rakitić je bio precizan za razliku od sunarodnika iz tabora Salcburga.