Autor: Informer.rs

18.09.2021.

08:42

Foto: FK Voždovac

Sport

VOŽDOVAC SE POSLEDNJEG DANA PRELAZNOG ROKA SJAJNO POJAČAO! Stigli igrači koji su ponikli u ATLETIKO MADRIDU I PARTIZANU!

Fudbalski klub Voždovac započeo je sezonu dobrim rezultatima, ali su ljudi iz kluba rešili da dovedu još dva pojačanja u sam smiraj prelaznog roka u Srbiji!

Novi igrači beogradskog tima su Seku Keita i Ivan Ćorković.

Informer

 

Keita je napadač koji ima 26 godina, a u mlađim kategorijama nastupao je za Atletiko Madrid, a pre dolaska u Srbiju igrao je za Al Arabi. U dosadašnjoj karijeri sedam puta nosio je dres nacionalnog tima Gvineje.

- Velika mi je čast i zahvalan sam rukovodstvu kluba što su pokazali interesovanje za mene i ukazali mi poverenje. Nisam previše razmišljao, važno mi je bilo da dođem u zdravu sredinu, a ovaj klub to jeste. Voždovac je porodica i ovde se svako oseća kao kod kuće, to je ono što sam želeo i jedan od ključnih razloga zbog kog sam došao. Tu sam da pružim svoj maksimum, da pomognem ekipi i da pokažem energiju, požrtvovanost i želju za pobedom - poručio je Keita po dolasku u Voždovac.

Informer

 

Levi bek Ivan Ćorković (20) potiče iz omladinske škole Partizana. Potpisao je ugovor na tri godine.

- Dolazak u Voždovac je veliki iskorak u mojoj karijeri. Nadam se da ću ispuniti očekivanja, kako stručnog štaba tako i svoja. Poznajem nekoliko momaka sa kojima sam igrao u mlađim kategorijama te ne sumnjam da ću se lako uklopiti. Radujem se izazovima koji me očekuju i jedva čekam da obučem dres Voždovca - istakao je Ćorković.