Autor: Informer.rs

18.09.2021.

22:30

Foto:

Sport

ISPALIO ENGLEZE! Talentovani OFANZIVAC menja REPREZENTACIJU!

Nakon dugo vremena reprezentacija Engleske vratila se u sam vrh svetskog fudbala, ali bi Geret Sautgejt mogao da ostane bez jednog od najtalentovanijih igrača na Ostrvu - Kalum Hadson Odoia. 

Mladi ofanzivac Čelsija nezadovoljan je svojim statusom u reprezentaciji i spreman je da se odrekne dresa Engleske kako bi u budućnosti branio boje Gane, odakle je njegov otac. 

Vest o njegovoj odluci preneo je "Dejli mejl", a razlog je što Sautgejt daje šansu mladim igračima, a među njima nikada nije bio Hadson Odoi. Talentovani napadač više nema nameru da čeka i očekuje se da će uskoro tražiti od FIFA da promeni nacionalni tim. 

Informer

On je odigrao tri meča za Englesku, ali nova pravila FIFA dozvoljavaju da promeni nacionalni tim i pridruži se Gani. 

- Uvek sam imao prave ljude oko sebe koji su znali da me posavetuju oko toga šta je ispravno. Kada me je Engleska pozvala rekao sam da želim da igram, ali u isto vreme osećam da je i Gana moja kuća. Videćemo. Nikad se ne zna - rekao je Hadson Odoi početkom godine. 

Za sada nema konkretnih informacija, ali se čini da će Englezi uskoro ostati bez ozbiljnog fudbalera za budućnost. Podsećamo, Hadson Odoi je jedna od želja Bajern Minhena, ali Čelsi već nekoliko godina uspeva da odoli naletima Bavaraca.