Autor: Informer.rs

23.09.2021.

09:16

Foto: reuters

Sport

PREOKRET! Anćeloti progovorio o Joviću i ućutkao Špance!

Jović je za 10 minuta koliko je proveo na terenu poodio prečku, a ko zna, da dobija više od nekoliko minuta, možda bi rešetao mreže rivala.

U svakom slučaju, Srbin je i dalje među glavnim temam medija u Španiji. Pitanje kada će napustiti Madrid i gde će nastaviti karijeru. 

Prema pisanju "Eurosporta" srpski napadač bi mogao da ode u januaru i Englesku ili Italiju. Kada je Engleska u pitanju spominju se dva kluba, Arsenal i Vest Hem. Dok se u Italiji priča o Juventusu, Milanu i Interu.

Informer

 

Trener Reala je ponovo pričao o Srbinu, ovog puta posle ubedljive pobede protiv Majorke (6:1). Anćeloti je sada hvalio Srbina te poručio da će biti prva zamena Benzemi.

- Benzema je dao osam golova, igra odlično i on je tip napadača koji nije samo strelac, već pomaže saigračima. Ipak, odmor će biti potreban i njemu i kada se to dogodi igraće Jović. Luka ima veliku konkurenciju, ali kada god je bio na terenu igrao je dobro. Imao je dve dobre šanse protiv Majorke, pružio je dobru partiju i protiv Valensije. Ponavljam, kada Karim ne bude mogao da igra, igraće Luka - rekao je Anćeloti i ućutkao medije koji uporno sele Srbina iz Reala.