Autor: Informer.rs

04.10.2021.

16:08

Foto:

Sport

KRIZA DRMA REAL, MIJATOVIĆ U ŠOKU! Ovo je NEDOPUSTIVO! POTPUNI HAOS!

Sve je veća kriza rezultata u Kraljevskom klubu, iako na početku sezone nije delovalo da će biti tako u Real Madridu! U razgovoru za špansku Kadenu SER govorio je Predrag Mijatović.

Poraz od Espanjola (1:2), usledio je nakon remija sa Viljarealom (0:0) i poraza od Šerifa (1:2)!

Ono što se dogodilo protiv Espanjola je nedopustivo. Bio je to potpuni haos, rival je mogao da postigne pet golova - rekao je nekadašnji napadač i istakao mane poslednje linije madridskog kluba.

Informer

 

Samo bod osvojen u poslednja dva meča doneo je to da se Atletiko i Sosijedad izjednače na vrhu sa Realom, a Mijatović je istakao da je na šefu stručnog štaba da što pre pronađe rešenje.

- Anćeloti mora da ispravi stvari za koje ne može da nađe ključ. Neorganizovanost, krhkost i ranjivost su tri epiteta koja najbolje opisuju defanzivu Reala. Madriđani su u veoma komplikovanoj situaciji trenutno - izjavio je Mijatović.

Informer

 

Posle osam kola Real ima pet pobeda, dva remija i poraz, a identičan učinak ostvarili su Atletiko Madrid i Real Sosijedad, ali Kraljevski klub primio je čak deset golova, samo tri manje od Hetafeove najporoznije odbrane u ligi.