Autor: Informer.rs

06.10.2021.

17:33

Foto: Reuters

Sport

SRBI DOBILI NOVOG TRENERA! Stigli na OKUPLJANJE reprezentacije, pa čuli NOVOSTI!

Teški dani za Hetafe nakon odlaska Hosea Bordalasa! Tim iz predgrađa Madrida na startu nove sezone preuzeo je Mičel, a španski strateg platio je cenu katastrofalnih rezultata na startu sezone. 

Hetafe je najslabiji tim u ligi, na prvih osam mečeva osvojen je samo bod, te će srpski reprezentativci Stefan Mitrović i Nemanja Maksimović u nastavku sezone dobiti novog šefa struke. Iskusni Kile Sančez Flores danas je promovisan kao novi trener Hetafea. 

Sančez Flores zna kako je raditi u Hetafeu, budući da će mu ovo biti treći mandat u predgrađu Madrida. Pored Hetafea on je u Španiji vido Valensiju, Atletiko Madrid, Espanjoj, dok je karijeru gradio i u Benfici, Votfordu i nekoliko timova u Aziji. 

Informer

Ipak, igračka karijera bila mu je daleko bogatija i uspešnija od trenerske pošto je sa mnogo uspeha branio boje Valensije i Real Madrida, a nastupao je na poziciji desnog beka. 

Zadatak u novom klubu biće mu da stabilizuje ekipu, a zatim i da počne da osvaja bodove, kako bi Hetafe izbegao ispadanje u drugu ligu. To već sada deluje kao težak zadatak jer su konkurenti poput Elćea, Kadiza i Granade daleko ispred na tabeli.