Autor: Informer.rs

07.10.2021.

17:44

Foto:

Sport

DIREKTOR SUPERLIGE TVRDI! Nema zamerki na ligu! Jedino je OVO problem!

Aleksandar Pivić smatra da je sve na zavidnom nivou u elitnom fudbalskom rangu Srbije prvenstveno zbog uvođenja VAR tehnologije!

Informer

 

- Nema dileme da je VAR doneo red i mir u takmičenje. Potpuno je umanjio tenzije na samom terenu jer sudije sada imaju tehnologiju i mogu da dobro procene svaku spornu situaciju.

Informer

 

- Videli ste da je i na derbiju poništen gol Partizana posle pregleda VAR-a i da nije bilo ni pritužbi, ni tenzija kod igrača, trenera. Vremenom su svi stekli poverenje u sistem, u sudije, nema više saopštenja na dnevnom nivou, a uvek će sporadično biti nekog kome neko ili nešto smeta- kaže Pivić.

Informer

 

Jedino što direktoru smeta,  ali za to krivi višu silu, su o dlaganja sedam prvenstvenih utakmica koja su napravila pomeranja u kalendaru takmičenja.

Informer

 

- Viša sila je napravila neka pomeranja koja uopšte nisu tako laka i jednostavna jer je malo termina, a moramo i da ih uskladimo sa satnicama tv prenosa na TV Areni sport. Jedna utakmica je već odigrana između Radničkog i Metalca. Odloženi mečevi petog kola Radnik - Zvezda i Partizan - Metalac biće odigrani 27. ili 28. oktobra u terminu odigravanja Kupa Srbije. Crno-beli će zato svoj meč kupa protiv Trajala odigrati 13. oktobra. Utakmice desetog kola, Radnik – TSC, i trećeg kola, Mladost – Vojvodina, igraće se 17. i 18. novembra, a Novi Pazar će dočekati Čukarički 3. novembra. I na kraju Zvezda i Voždovac će igrati verovatno 1. decembra. Zvezda će kup meč sa Inđijom odigrati izvesno 17. novembra-  kaže Pivić.