Autor: Informer.rs

07.10.2021.

18:28

Foto:

Sport

ISPLIVAO RAZLOG SUKOBA PIKSIJA I TERZIĆA! SVE ZBOG SINA? Stojković nije želeo Kostadina blizu...

Kako tvrde pojedini mediji pozivajući se na dobro obaveštene izvore netrpeljivivost direktora najtrofejnijeg srpskog kluba Zvezdana Terzića prema legendarnom fudbaleru i selektoru Srbije, Draganu Stojkoviću nastala je zbog Kostadina Terzića, Zvezdanovog sina, koji je navodno Piksijvom odlukom ne tako davno izgubio posao u Fudbalskom savezu Srbije.

On je jedno vreme radio u FSS kao deo grupe zadužene za uvođenje i implementaciju VAR-a u srpski fudbal. Ipak, nije se tamo dugo zadržao, jer je samo njegovo prisustvo u Savezu i bilo gde blizu reprezentacije smetalo aktuelnom selektoru!

Informer

 

Piksijeva odluka da Kostadin ne bude u avionu za Azerbejdžan kada je Srbija putovala na kvalifikacioni meč, iako je prvo bio na spisku putnika podgrejala je sumnje. Selektor je taj popis putnika revidirao i potom redukovao! Kostadin je ubrzo posle incidenta dobio otkaz u FSS i brzo postao pomoćnik ocu na Marakani, u sektoru za finansije.

Informer

 

- Kostadinu je posle dve godine, 1. aprila istekao ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije, gde je bio menadžer za razvojne projekte sa UEFA, posebno zadužen za implementaciju VAR-a u Srbiji. Nedavno je završio master studije u organizaciji UEFA, postao je "venue" direktor na UEFA utakmicama od naredne sezone. Od 1. aprila je zvanično zaposlen na Marakani kao jedan od nekoliko pomoćnika poslovnog direktora Marka Petrovića - bilo je saopštenje Zvezde!

Netrpeljivost Terzića ka Piksiju je sve veća, a tome govore u prilog i njegove izjave! On je, između ostalog, rekao:

Informer

 

- Pojavio se Piksi i priča o srpskom fudbalu. Druže, ti si selektor, bavi se reprezentacijom, nemoj ti da komentarišeš da li ima nameštanja i da li se gradi nacionalni stadion. Svako se petlja u stvari koje ga se ne tiču i na jedan pogrešan nači se prezentuje javnosti - poručio je Terzić.