Autor: Informer.rs

09.10.2021.

12:14

Foto: Reuters

Sport

PREOKRET! Anćeloti srećan onim što Jović pokazuje

"As" je objavio zanimljiv tekst sa naslovom "Jović kolatelarna šteta Benzemine sjajne forme" u kom hvali reprezentativca Srbije.

- Luka Jović još uvek traži svoje mesto u Real Madridu, trenira kao nikada ranije kako bi dobio mesto u Ančelotijevim planovima i trener je veoma srećan onim što vidi od Srbina. On nije redovan na terenu, ali kada se pojavi, pokazao je najbolju verziju sebe otkako nosi beli dres - piše u tekstu.

Jovićev glavni problem se zove Karim Benzema.

Postoji glavni razlog zašto je Jović odigrao samo 84 minuta ove sezone: Karim Benzema. Francuz koji je u odsustvu Marsela kapiten igra najbolju sezonu karijere. Njegovih deset golova i sedam asistencija je razlog zašto je on sad još više nezamenjiv.

Informer

Jović protiv Šerifa

Međutim, Jovićev trud i napredak nije promakao ni Karlu Anćelotiju koji ga je častio minutažom u poslednje vreme.

Protiv Šerifa i Espanjola Ančeloti se kladio na njega u drugom poluvremenu. Dao mu je 24 minuta protiv Moldavaca i 29 u Kornelji, U prvom meču je imao dve opasne šanse, u drugom je odmorio Benzemu - pišu Španci, pa dodaju:

Jović ostaje siguran da njegovo vreme dolazi. Voleo bi da dobije još minuta, ali konkurencija je žestoka. Ima samo jedan cilj, da dokaže da ima kvalitet za beli dres - stoji u zaključku.

Luka Jović je ove sezone na šest mečeva upisao jednu asistenciju i to u poslednjoj utakmici Reala.