Autor: Informer.rs

10.10.2021.

11:39

Foto: Tanjug/AP

Sport

DEFANZIVAC ŠPANIJE NAOŠTREN PROTIV FRANCUSKE! Ima poseban motiv! Sve je spremno za veliko finale!

Mladi tim Španije imao ogroman motiv da savlada Francuze, a velike štoper Španije, Ajmerik Laport ima posebnu motivaciju!

Mladi defanzivac  je rođen u Francuskoj, igrao je u mlađim kategorijama za Francuze, ali nikada nije za A tim! Nije da nije imao priliku, ali u maju ove godine je dobio špansko državljanstvo i doneo je odluku!

Informer

 

- Biće ovo poseban meč za mene, vrlo sam koncentrisan. Ne sto, već 300 odsto. Daću sve od sebe. Igraću sa nekadašnjim saigračima iz mladog tima, ali jedino što me zanima je da pobedimo u finalu, to mi je sada najvažnija stvar na svetu-  rekao je Laport, fudbaler član Mančester sitija.

Selektor Francuske Didije Dešan kratko je prokomentarisao...

Informer

 

- Nismo pričali od tada. Imao je tu priliku i srećan sam zbog njega. Bio je sa nama, sada je sa njima, to je njegov izbor i poštujem ga. Želeo je da ide tim putem i nadam se da će mu biti dobro, čak i pošto se naše staze ukrste u finalu", rekao je selektor Francuske.

Pre toga od 15 časova u meču za treće mesto u Torinu igraju Belgija i Italija! Srpski arbitar Srdjan Jovanović sudiće tu utakmicu.