Autor: Informer.rs

10.10.2021.

16:28

Foto: Tanjug

Sport

ŠVAJCARCI BRANE ŠIPTARE POSLE SKANDALA! Za njih je ŠAĆIRI reagovao kako treba!?

Sramna dešavanja u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo! Šiptarske provokacije postaju sve češće, a UEFA i FIFA se još uvek ne oglašavaju. 

Poslednji u seriji sramnih događaja dogodio se sinoć na meču Švajcarske i Severne Irske kada je jedno lice prišlo Šaćiriju i ogrnulo ga jaknom terorističke organizacije OVK. 

Video je Šaćiri iste sekunde šta je na njemu, nasmejao se, a potom odložio jaknu. Ipak, bilo je to i više nego dovoljno da u televizijskom prenosu nakon fudbalske utakmice teroristi dobiju prostora. 

Informer

Posle incidenta nije bilo oglašavanja, a prvi su se javili Švajcarci koji se ograđuju o postupak "navijača", ali i hvale Šaćirija koji "nije naseo na provokaciju"!?

- Neprihvatljivo je da ljudi žele da zloupotrebljavaju fudbalske stadione, a u ovom slučaju intervju igrača posle utakmice, za političku propagandu. Džerdan Šaćiri je reagovao na primeren način, ostao miran i nije odgovorio. Prema našim informacijama, policija je ispitala okrivljenu osobu i njoj je izrečena zabrana prilaska stadionu - stoji u saopštenju Švajcaraca. 

Mediji u Švajcarskoj se pitaju gde je bilo obezbeđenje i kako je tako nešto moglo da se dogodi.