Autor: Informer.rs

11.10.2021.

12:19

Foto: Reuters

Sport

KLADIONICE VERUJU U PIKSIJEVE ORLOVE! Moramo iskoristiti ovu priliku!

Reprezentacija Srbije nije odigrala ubedljivo protiv Luksemburga, ali pobedi se u zube ne gleda.

Naše putešestvije ka Kataru se nastavlja dalje, a sledeći rival biće nam reprezentacija Azerbejdžana, koju dočekujemo sutra od 20.45 na stadionu ,,Rajko Mitić".

Informer

Orlovi će želeti da još jednom pobedom u nizu dođu nadohvat direktnog puta za Katar

Činjenicu da je Srbija ubedljiv favorit protiv poslednjeplasirane ekipe grupe A, govore i prognoze kladionica, koje sve do jedne nedvosmisleno prednost u ovoj utakmici daju našoj reprezenatciji.

Ako biste na pobedu Srbije uložili na primer 100 dinara, zaradili biste ukupno 16 dinara, što dovoljno govori u prilog tome da ne bismo smeli da sutra uveče imamo previše problema tokom same utakmice.

Informer

 

U dosadašnjem delu kvalifikacija, "orlovi" se nalaze na drugom mestu grupe A sa ukupno 14 bodova, jednim više od Portugala i utakmicom više od rivala koji nam je jedini ozbiljan takmac za prolazak direktno na Svetsko prvenstvo, s obzirom da smo Luksemburgu pobegli već 8 bodova a Irskoj čak 9.

Velike nade naši momci ne polažu samo u sopstvenu igru, već i u igru reprezentacije Luksemburga, za koju se nadaju da će protiv Portugala sutra uveče moći da ponovi tvrdu igru kojoj su bili verni protiv nas, i da će uspeti makar bod da odnesu sa Pirinejskog poluostrva.

Ako Luksemburžani ne budu uspeli u tome, naša reprezentacija će pokušati u gostima 14. novembra da pobedom protiv Portugala potvrdi direktan plasman na prvenstvo u Kataru.