Autor: Informer.rs

11.10.2021.

15:43

Foto:

Sport

SRBI SU NEZASLUŽENO POBEDILI! Selektor Portugala šokirao javnost veličajući Luksemburg i spuštajući ORLOVE!

Već je počelo da varniči, a novembar nije ni na vidiku. 

Na konferenciji za štampu povodom utakmice njegove selekcije protiv Luksemburga, selektor Portugala Fernando Santoš rekao je da je njihov naredni rival nezasluženo izgubio od naše reprezentacije.

Informer

Portugalski selektor je izazvao veliku buru pred meč njegove selekcije protiv Luksemburga

- Očekujem težak izazov, po onome što sam video u subotu protiv Srbije. Bilo je teško i Srbiji, Luksemburg je na kraju izgubio, nezasluženo! Srbija je imala nekoliko šansi posle kontri, ali svako ko bi gledao samo statistiku bi stekao pogrešan utisak. Lopta je skoro sve vreme bila u nogama fudbalera Luksemburga. - rekao je Santoš.

Njegova selekcija je imala manjih problema u prošlom meču protiv istog rivala, i Santoš upozorava da treba biti oprezan pred naredni meč jer je svaki naredni kao da se igra finale.

- Pre pet meseci smo imali poteškoća, sa dosta truda smo stigli do bodova. Luksemburg uvek pokušava da izađe i igra. Žele da imaju loptu, defanzivno su solidni. Protiv Srbije nisu igrala dva najvažnija igrača - Žerson Rodrigez i Kristofer Martins – sutra će biti tu. Za nas do kraja postoje tri finala, jer želimo direktno na Svetsko prvenstvo. Moramo da budemo koncentrisani na ono što dobro znamo da radimo. Ako budemo uravnoteženi bićemo blizu pobedi. - zaključio je Santoš.