Autor: Informer.rs

11.10.2021.

15:30

Foto:

Sport

KOSTIĆ ZOVE NAVIJAČE! Oni nam UVEK DAJU KRILA! Mi smo favoriti i ne bežimo od toga!

Nezamislivo je postalo da Ajntraht Frankfurt ređa pozitivne rezultate, a da značajnu ulogu u tome nema naš Filip Kostić. Tako je i sa reprezentacijom Srbije.

Informer

 

Pred utakmicu protiv Azerbejdžana Kostić ističe ulogu naših navijača kao jednu od važnijih karika pred još jednu bitku za put u Katar.

- Nema slabog protivnika, svi igraju. To je odlika velikih reprezentacija da pobeđuju i kad igraju slabije. Jako bitna pobeda pred Azerbejdžan! Bilo je odlično protiv Luksemburga. Bitna nam je podrška naših navijača. Ovo je jako bitna utakmica za nas pred gostovanje u Lisabonu. Daćemo maksimum kako bismo opravdali poverenje naših navijača. - rekao je za medije Kostić koji odiše neverovatnom dozom optimizma, i nastavlja.

Informer

 

- Svaka pobeda je bitna i donosi samopouzdanje. Ova sutra će biti jako, jako bitna pred Lisabon. Spremno dočekujemo ovaj meč! Respektujemo svakog protivnika. Mi smo favoriti sutra i ne bežimo od toga. To moramo da pokažemo na terenu. Pratićemo utakmice Portugala i nadati se njihovom kiksu! Srbija uvek igra na gol više. Bitna je gol-razlika, ali najbitnije je da dobijemo ovu utakmicu. Ako možemo da postignemo više golova, zašto da ne. - završava Kostić, koji će sutra kao i svaki put biti jedan od nosioca napada koji mora doneti pobedu našoj naciji.