Autor: Informer.rs

12.10.2021.

22:28

Foto: reuters

Sport

ITALIJANU SE PLAČE ZBOG VLAHOVIĆA! Zaboravio je šta je KLUB URADIO ZA NJEGA! Ubeđen sam da ide u Juve!

U Fiorentini su ljuti što je srpski napadač Dušan Vlahović odbio dobru ponudu ali znaju da nemaju mnogo prostora za razmišanje i da će morati da ga prodaju u januaru ili najdalje na leto.

Informer

 

Ukoliko to ne urade, izgubiće ogroman novac, jer mu ističe ugovor u leto 2022. Nekadašnji italijanski  trener i  sportski direktor, Đani Di Marcio je prokomentarisao celu priču oko Vlahovića.

- Dođe mi da zaplačem kada se setim šta je Fiorentina sve kao klub uradila za njega. Pa dovoljno je reći da su sa njim zauzeli mesto igrača sa pasošem van EU, a igrao je za omladince. Ali izgleda je Vlahović sve zaboravio… I ja sam tada kao direktor Kvins Park Rendžersa hteo da ga dovedem kada je imao 17 godina, ali me je tadašnji Fiorentinin direktor Pantaleo Korvino preduhitrio. Otišao je u Beograd i platio im unapred 400.000 evra jer im se žurilo za pare i tako je dobio Vlahovića - kaže Di Marcio.

Informer

 

Vlahovićev je samo jedan od igrača koji ne žele da potpišu ugovore sa svojim klubovima i čekaju bolje ponude drugih klubova.

Informer

 

- Ljubav igrača prema dresu kluba danas više ne postoji. Agenti rade šta žele i klubovi su danas robovi menadžera. Postoji nekoliko agenata u svetu fudbala koji se drže pravila i kodeksa! Izbacivanje iz tima bi bio samoubilački potez jer sa njim u timu Viola može da se plasira u Evropu. Ali odmah posle toga ga treba što pre prodati i izvući ono što može da se izvuče. Ubeđen sam da će preći u Juventus i da oni stoje iza svega - rekao je Di Marcio.